diğer

34322-KETAPANG EXTRACT 50 ML

Ürün Kodu : 469
BARKOD: 5900469343227
Fiyatları görebilmek için Lütfen Bayi girişi yapınız
Kazancınız 11,83 TL
Paylaş:
Kampanya

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar (0)
  • Resimler
  • TROPICAL KETAPANG EXTRACT deniz bademi (Terminalia catappa) yapraklarından elde edilen bir özdür ve süs balığı ve karides yetiştirilmesini kolaylaştırıcı özelliklerde su hazırlamak için kullanılmaktadır.

    Suya organik maddeler olan doğal tanenler ve hümik asit sağlamak suretiyle suyun parametrelerini siyah sularda yaşayan balıkların biyotoplarına yakın hale getirmektedir.

    Suya doğal tanenler ve hümik asitler ekleyerek siyah sularda yaşayan balıkların biyotopuna yakın bir ortam hazırlamaya yardımcı olur.

    Deniz bademi yapraklarının hastalık önleyici özellikleri doğal tıpta yüzyıllardır kullanılmaktadır. Asyalı süs balığı yetiştiricileri deniz bademi yapraklarını balık yumurtalarını korumak amacıyla kullanmaktadırlar. Böylece açılan yumurta ve larvaların hayatta kalma oranlarında gözle görülür bir artış olmaktadır. Bu yaprakların uygulandığı akvaryumlardaki balıklarda deri problemleri nadiren görülmekte, balıkların akvaryum içerisindeki malzemelere ve dekorlara sürtünmesi olayı da çok az görülür. Bunun yanı sıra balıkların mikro organizmaların yol açtıkları hastalıklara yakalanma oranında düşüş tespit edilmiştir.

    Balıklar ve karidesler ketapang yaprağı özü eklenen sularda güzel renklere ve daha iyi kondisyona sahip olurlar ve ayrıca daha istekli olarak ürerler.KETAPANG EXTRACT yumurtaları etkili bir şekilde korur, balıkların üst deri, mukoza ve yüzgeçlerinin onarımlarını hızlandırır.

Benzer Ürünler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.