diğer

1506-SEACHEM REEF PHYTOPLANKTON 250 ML

Ürün Kodu : 408
BARKOD: 116150606
Fiyatları görebilmek için Lütfen Bayi girişi yapınız
Paylaş:
Kampanya

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar (0)
  • Resimler
  • Reef Phytoplankton ™, omurgasızların beslenmesi için biyolojik karotenoidlerle gerekli yağ asitlerini, proteinleri, vitaminleri, amino asitleri sağlamak üzere tasarlanmış yeşil ve kahverengi deniz fitoplanktonunun konsantre bir karışımıdır. Geniş bir yelpazede tropikal deniz akvaryumu filtre besleyicileri ve omurgasızları beslemek için boyut 1-20 μm arasında değişir.

    Reef Phytoplankton ™, diğer doğal kaynaklar ve sentetik pigmentler ile karşılaştırıldığında, temel proteinlerin yanı sıra daha biyoyararlanabilen bir pigmentasyon kaynağı sağlayan doğal bir karotenoid kaynağı içerir. Karotenoidler, antioksidan aktivitenin ekstra faydasını sağlar.

    Ek olarak, Reef Phytoplankton ™ proteinler, lipitler, B vitaminleri ve diğer organik pigmentler gibi önemli besin maddelerinin biyoyararlanımını artırmak için geliştirilmiştir, böylece mercanlar besinsel faydayı elde etmek için daha az enerji harcarlar.

    Uygun oranda yağ asitleri, karbonhidratlar ve proteinler içerecek şekilde harmanlanmıştır. Fitoplanktonun harmanlanması daha iyi besin değeri sağlar. Çalışmalar *, tek bir fitoplankton kültürüne karşı karışık kültürler kullanıldığında filtre besleyicilerde fitoplankton tüketiminin arttığını göstermektedir.

Benzer Ürünler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.