diğer

77168-3 ALGEA FLAKES 11L

Ürün Kodu : 11
BARKOD: 5900469771686
Fiyatları görebilmek için Lütfen Bayi girişi yapınız
Kazancınız 226,67 TL
Paylaş:
Kampanya

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar (0)
  • Resimler
  • 3-ALGAE FLAKES algler bakımından zengin, narin pullar şeklinde olan bir yemdir. Diyetlerinin önemli bir bileşeni algler olan otobur tatlı su ve deniz balıklarının günlük beslenmelerinde kullanılabileceği gibi omnivor balıklar için ek yem olarak da kullanılabilir.

    3-ALGAE FLAKES yemde üç tür alg bulunur. Bunlar, chlorella (Chlorella vulgaris), Ascophyllum nodosum ve kelp olarak da bilinen Laminaria digitata'dır.

    Chlorella'da bulunan doymamış yağ asitleri, proteinler (esansiyel aminoasitlerce zengindir), vitaminler; kelp alglerinden elde edilen mikro ve makro elementler (iyot, krom, selenyum ve demir) balıklara mükemmel bir kondisyon sağladıkları gibi onların hızlı bir şekilde büyümelerini ve oldukça canlı olmalarını sağlarlar.

    3-ALGAE FLAKES pul yem ile düzenli olarak beslenen balıklar, chlorella'da yoğun bir şekilde bulunan yeşil bir pigment olan klorofili bol miktarda alırlar.

    Klorofil sindirim sisteminde zararlı bakterilerin üremelerini sınırlandırmak suretiyle enfeksiyonları önlemekle kalmaz, ayrıca zeolit ile birlikte toksinlerin balıkların vücutlarından atılmasına da yardımcı olur.

    Aloe vera özü balıkların bağışıklık sistemini destekler ve sindirim sisteminde iyi bir bakteri florasının gelişmesine yardımcı olur. Güçlendirici özelliği bulunduğundan 3-ALGAE FLAKES yemin karantinaya alınan, uyum sağlamakta olan ve iyileşme döneminde bulunan balıkların beslenmelerinde kullanılması önerilmektedir.

    Beslenme : Günde birkaç kez küçük porsiyonlarda besleyin, böylece hayvanlar verilen miktarı 2-3 dakika içinde yiyebilirler.

Benzer Ürünler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.