diğer

68036-PRO DEFENCE SIZE M 1000ML/440G

Ürün Kodu : 470
BARKOD: 5900469680360
Fiyatları görebilmek için Lütfen Bayi girişi yapınız
Kazancınız 69,26 TL
Paylaş:
Kampanya

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar (0)
  • Resimler
  •    Pro Defence Size M, yetişkin balıkların günlük beslenmesi için probiyotik ilavesi ile yavaşça batan granüller formunda bir yemdir

    . Probiyotik organizmaların balıklar üzerindeki etkisi:

    - (organik asitler, bakteriyosinler, hidrojen peroksit, lizozim) patojenik bakterilerin büyümesini engeller

    - patojenik bakterilerin besin maddelerine erişimini sınırlar

    - bağışıklık sistemini etkiler, onu antikor üretmeye teşvik eder

    Probiyotik serisi, balıkların günlük beslenmesi için probiyotik eklenmiş yiyecekleri içerir. Gıdaya eklenen probiyotik Bacillus subtilis bakterisinin canlı endosporlarını içerir , bu da bağırsak mikroflorasını stabilize eder, bu da yiyecek kullanımını iyileştirir - bu da balık dışkısı ile daha az su kontaminasyonu anlamına gelir. Probiyotik ayrıca balığın genel durumunu iyileştirir ve bağışıklık sistemini güçlendirir.

    Endosporlar, bakterilerin son derece elverişsiz çevre koşullarında hayatta kalmasına izin veren bir spor türüdür. Endosporlar 100 ° C'ye kadar yüksek sıcaklıklara, kuraklığa, UV radyasyonuna ve ortamın uygun olmayan pH'ına dayanıklıdır. Bacillus subtilis bakteriyel endosporlarının bu tür özelliklerinden dolayı Pro Defence yemlerine eklenen probiyotik canlılığını uzun süre korur ve endosporların çimlenmesi sadece balığın sindirim kanalında gerçekleşir.

    - probiyotik üreme üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir, balıkların doğurganlığını ve yavruların hayatta kalmasını arttırır ve ayrıca örneğin nakliye, üreme, tür içi saldırganlık, rekabet, vb. neden olduğu stresin etkilerini azaltır

    - yüksek protein içeriği çünkü Esansiyel amino asitler, balıkların sağlıklı büyümesini ve gelişmesini sağlar

    Beslenme : Günde birkaç kez küçük porsiyonlarda besleyin, böylece hayvanlar verilen miktarı 2-3 dakika içinde yiyebilirler. Doğal kekleşme sürecini önlemek için kullanmadan önce hafifçe sallayın.

Benzer Ürünler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.