diğer

63544-CICHLID&AROWANA L.STICKS 250G

Ürün Kodu : 849
BARKOD:
Fiyatları görebilmek için Lütfen Bayi girişi yapınız
Paylaş:
Kampanya

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar (0)
  • Resimler
  • Cichlid & Arowana Large Sticks, omnivor ve etobur büyük çiklitlerin ve yetişkin arowanaların günlük beslenmesi için tasarlanmış, yüzen çubuk formunda çok bileşenli renkli bir yemdir.

     

    Premium ürün yelpazesi, diğerlerinin yanı sıra balık sağlayan birçok çekici katkı maddesine sahip hazır gıdalardan oluşur. mükemmel durum, güzel renkler ve hastalıklara karşı daha fazla direnç. Premium ürün serisi, özel beslenme gereksinimleri olan balıkları beslemeye yönelik hem evrensel hem de özel ürünleri içerir.

     

    Cichlid & Arowana çubukları, balıklar tarafından iyi emilen astaksantin dahil olmak üzere yüksek düzeyde doğal pigmentler içerir. Düzenli olarak yemek çubukları ile beslenen balıkların renkleri yoğunluk ve parlaklık kazanır. Kolay sindirilebilir protein ve en uygun şekilde seçilmiş vitamin ve mikro elementler, balığın eşit büyümesine ve mükemmel durumuna katkıda bulunur. Bağışıklık sistemi, stabilize edilmiş C vitamini ve güçlü, doğal bir immünostimülatör olan beta-glukan ile aktive edilir.

     

    Bu yem farklı bir biçimde de mevcuttur: Cichlid & Arowana Medium Sticks

    - orta ve büyük boyda omnivor ve etobur balık türleri için renkli çubuklar

    - yüksek düzeyde doğal astaksantin balığın renklerini iyileştirir

    - Kolay sindirilebilir protein içeriği ve en uygun şekilde seçilmiş vitamin ve mikro elementler, balıkların eşit büyümesini ve mükemmel durumda olmasını sağlar

    - bağışıklık sistemi, stabilize edilmiş C vitamini ve beta-glukan ile güçlendirilir

Benzer Ürünler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.