diğer

57247-TROPIDOG PREMIUM JUNIOR S&M TURKEY&RICE 8KG

Ürün Kodu : 275
BARKOD: 5900469572474
Fiyatları görebilmek için Lütfen Bayi girişi yapınız
Paylaş:
Kampanya

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar (0)
  • Resimler
  • TropiDog Premium Junior KÜÇÜK VE ORTA Irklar - TÜRKİYE'de zengin, PİRİNÇ , küçük cins köpek yavruları (2 ila 10 aylık) ve orta ırk (2 ila 12 aylık yaş) yaşam) ve hamile ve emziren sürtükler. Sindirilebilirliği yüksek hindi proteininin yanı sıra sebzeler, meyveler ve yosun yosunu (Ascophyllum nodosum) içerir. Yavru beyin gelişimi ve sinir sisteminin olgunlaşması, somon yağı ve keten tohumundan elde edilen lesitin ve Omega-3 yağ asitleri ile desteklenir.

    Glukozamin ve kondroitin , eklem yapılarının gelişimini etkiler ve kıkırdak ve kemiklerin mikro yaralanmalara karşı direncini arttırır. Yavruların doğal savunma mekanizmalarının gelişimi, antioksidan kompleks, doğal immüno-uyarıcı beta-glukan ve alg bileşenlerinden etkilenir.

    Uygun bağırsak peristaltizmi ve gastrointestinal sistemin istenen bakteriyel florasının gelişimi, diğerlerinin yanı sıra elma, havuç, bezelye ve buğday kepeğinden elde edilen lif ile sağlanır . Fiziksel ve kimyasal özelliklerinden dolayı zeolit ilavesi ergenlik döneminde ortaya çıkan ishali önler.

Benzer Ürünler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.