diğer

1115-SEACHEM ENHANCER NPK

Ürün Kodu : 338
BARKOD: 116111508
Fiyatları görebilmek için Lütfen Bayi girişi yapınız
Paylaş:
Kampanya

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar (0)
  • Resimler
  • Azot, fosfor ve potasyum (NPK), bitkiler tarafından ihtiyaç duyulan üç ana makro besin maddesidir ve genellikle gelişen bir sistemde büyümeyi sınırlandıran faktör olabilir. Plant Pack Enhancer: NPK, Flourish Nitrogen ™, Flourish Phosphorus ™ ve Flourish Potassium ™ 'u tek pakette birleştirir.

    Nitrogen ™ 'i güzelleştirin

    Flourish Nitrogen ™, nitrojen kaynaklarının konsantre (15.000 mg / L) bir karışımıdır. Hem nitrat formunda hem de bitki tarafından tercih edilen amonyum formunda azot sağlar. Bununla birlikte, Flourish Nitrogen ™ içindeki amonyum kompleks olduğundan ve bitkiler tarafından kullanılıncaya kadar kullanılamayacağından serbest amonyak açığa çıkmaz. Flourish Nitrogen ™ aynı zamanda nitratı da kolaylıkla kullanabilen bitkiler için nitrat sağlar.

    Güzelleşmek Fosfor ™

    Flourish Phosphorus ™, tahmini fosfat dozlamasını ortadan kaldıran güvenli bir potasyum fosfat çözümüdür. Nitrat ve fosfatı sabit bir oranda karıştıran rakip ürünlerden farklı olarak, Flourish Phosphorus ™ (nitrat içermez), aşırı doz nitrat riski olmadan bitkilerinizin ihtiyaçlarına göre fosfor dozajlamanızı sağlar. Benzer şekilde, Flourish Nitrogen ™ fosfat içermediğinden, sisteminiz için her birinden tam olarak ideal miktarları hedeflemek için her iki ürünü birlikte kullanabilirsiniz.

    Potasyum ™ güzelleştirin

    Flourish Potassium ™, doğal tatlı su akvaryumuna uygun 40.000 mg / L potasyum içerir. Potasyum, tüm bitkilerin ihtiyaç duyduğu önemli bir elementtir. Gelişen bitkili bir akvaryumda, tükenirse büyümeyi sınırlayan faktör olabilir.

Benzer Ürünler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.